Slide background

Slide background

Tietoa meistä

 

Pieni ja viehättävä - lue Unelmalomien juttu meistä kesältä 2022.Olisiko arvannut neiti Tyyne Möller, että hänen asuttamassaan huoneessa on 50 vuotta myöhemmin 2020-luvulla, majatalon kaunis kamari. Pehmeä vuode, ikkunan takaa kurkistavat pihlajan oksat, oma kylpyhuone ja harmoninen sisustus ovat vain pieni osa Gunilla-emännän mukaan nimetyn kammarin ainutlaatuista idylliä ja tunnelmaa.

Haapajärven keskustassa oleva Bed & Breakfast Neiti Möller pitää sisällään Gunillan kammarin lisäksi myös rouheamman Väinön kammarin ja yhteisen avaran oleskelutilan, josta löytyy keittiön ja 6 hengen ruokailutilan lisäksi oleskelu- ja työskentelytilaa. Majoituspaikkoja huoneissa on yhteensä 4 aikuiselle ja 2-4 lapselle, ja molemmista huoneista löytyy oma kylpyhuone. Tilojen sisustukseen on satsattu ja kaikista huoneista löytyy hienoja yksityiskohtia sekä omaleimainen tunnelmansa.

Bed & Breakfast Neiti Möllerin tiloihin kuljetaan sisäpihalta ensin läpi upean lasiverannan, ja sitten puista portaikkoa pitkin ylös talovanhuksen perusteelisesti remontoidulle vintille. B&B Neiti Möller ei tarjoa pelkästään majoitusta vaan mieleenpainuvan kokemuksen Haapajärven viimeisessä kestikievarissa.

Miellyttävän majoituskokemuksen varmistaa nykyaikaisilla tekniikoilla varustellut huoneet, joista toinen on allergiavapaa ja toiseen voi majoittua lemmikin kanssa. Mannermaisen aamupalan voi nauttia kaikessa rauhassa sisällä ja sään salliessa talon päädyssä puutarhapöydän ääressä terassilla.

Vaikka Pehkosen pihapiiri on aivan lähellä Haapajärven keskustaa, saavat majoittujat olla aivan rauhassa, sillä pihapiiri on hyvin suojainen ja vehreä korkeine puineen sekä monine istutuksineen. Aktiviteettia kaipaava voi kulkea talojen puutarhan läpi kulkevaa polkua pitkin suoraan jokirantaan, jossa uimapaikka, onkilaituri ja nuotiopaikka odottavat veneen kera. Aktiivisempia harrastuksia kaipaavalle verkkokaupastamme löytyy monia vaativampiakin kohteita. Verkkokaupan kautta voit varata myös sähköauton latauspisteen (3,7kW) käyttöösi.

Vanha talo huokuu historiaa ja sitä on remontoitu rakkaudella ja kunnioittaen. Voi vain kuvitella mielessään, mitä kaikkea pihapiirissä on nähty Haapajärvellä aina 1700-luvun alkuajoilta saakka, johon juontavat asuinpaikan juuret. Tällä hetkellä rakennuksen alakerrassa sijaitsee hammaslaboratorio ja erikoishammasteknikon vastaanotto sekä MiriMari käsityö- ja taidepaja. Taidepajan puodista voi ostaa tuliaisena pientuotantona tehtyä keramiikkaa, lasitöitä, kuvataiteita ja muita ihania sesonkituotteita kotiinviemisiksi.

Gunillan ja Väinön kammarit sekä majatalon isäntäväki toivottavat lämpimästi tervetulleiksi majoittujat läheltä ja kaukaa!

Lisää lukemista :

Selänne-lehden artikkeli B&B Neiti Mölleristä, 22.7.2021 (sivut 10-11).

Etusivulle