Loppuasiakkaan sopimusehdot

Tilausehdot


Myyjä

Tässä verkkokaupassa myytävien tuotteiden ja palvelujen tarjoaja on B&B Neiti Möller, (1011255-9) ja tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseen sovelletaan näitä sopimusehtoja.

Palveluehdot

B&B Neiti Möller sijaitsee vanhan talon ullakolla, jonne kulku on vain portaita pitkin.

Sisäänkirjautuminen klo 15-20 ja uloskirjautuminen klo 8-12. Hiljaisuus klo 22-7.

Huoneen hintaan kuuluu ilmainen pysäköinti pihapiirissä. Yöpyjien käytössä on maksuton Wi-Fi.

Kaikenikäiset lapset (0-15 vuotiaat) ovat tervetulleita. Tarkista huoneeseen mahtuvien yöpyjien määrä varauksen yhteydessä.

Jos mukanasi matkustaa lemmikki, varaa yöpyminen Väinön kammarista. Lemmikkieläin ei saa olla majoituskohteessa yksin ilman valvontaa.

Hyväksymme vuokraajaksi ja sisäänkirjautujaksi vain yli 18-vuotiaan.

Juhlia/tapahtumia saa järjestää vain erikseen sopimalla.

Tupakointi ja tulenteko kielletty.


Asiakkaan vastuu

Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokra-aikana rikkoontuneen tai kadonneen irtaimen sen uushankinta-arvoon (käytämme Kannuksen Keskuspesulan liinavaatteita, joissa on mikrosirut). 

Jos huoneessa on siivottavaa tavanomaista enemmän (esim. oksennusta), perimme asiakkaalta ylimääräisestä siivoamisesta tuntihinnan (35,00 €/tunti) ja mahdolliset tekstiilien pesulakulut.

Asiakas on vastuussa tahallaan tai huolimattomuudellaan aiheuttamistaan vahingoista, jotka hän aiheuttaa myyjälle tai kolmansille osapuolille.

Peruuttaminen ja muuttaminen

Ilmoitathan pakollisista muutoksista mahdollisimman pian. Perumiset otetaan vastaan sähköpostin kautta.

Perumispäivä on se päivä, jolloin B&B Neiti Möller on saanut siitä tiedon. 

Mikäli asiakas peruu varauksensa,

-kun varauksen alkuun on aikaa 7 vrk tai enemmän, peritään varauksesta toimistokulu ( 10€, sis. alv. 24%).

-kun varauksen alkamiseen on aikaa alle 2 vrk, mutta vähintään 7 vrk, peritään 50% kohteen vuokrahinnasta.

-kun varauksen alkamiseen on aikaa alle 2 vrk, peritään koko vuokrahinta.

-Alennuskoodilla/kupongilla varatuista kohteista peritään aina koko vuokrahinta.

Ylivoimainen este

B&B Neiti Möller ei ole vastuussa tilauksen tai varauksen peruuntumisesta tai muusta sellaisesta vahingosta, joka on aiheutunut B&B Neiti Möller vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota myyjä ei kohtuudella ole voinut ottaa huomioon kaupantekohetkellä ja jonka seurauksia B&B Neiti Möller ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää eikä voittaa.

Huomautukset ja valitukset

Mahdolliset huomautukset on aina tehtävä mahdollisimman nopeasti aiheen ilmaannuttua.

B&B Neiti Möller pyrkii käsittelemään huomautukset pikaisella aikataululla.

Sovelletava laki ja riitojen ratkaisu

Sopijapuolet pyrkivat ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet erimielisyydet ensisijassa keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan myyjän kotipaikan käräjäoikeudessa. Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Tämä verkkokauppa on toteutettu Joiku Booking -verkkokauppa-alustalla. Joiku Booking (Comgate Oy, 2663001-9) ei tarjoa, omista, tai kontrolloi mitään palveluita tai tuotteita kuten yöpymispaikkoja, aktiviteetteja tai kuljetuspalveluita, joihin sinulla on pääsy tämän sivuston kautta.

Tämän verkkokaupan omistaja B&B Neiti Möller omistaa, kontrolloi tai tarjoaa palveluita tai tuotteita joko suoraan tai toimien agenttina. Myyjä on vastuussa myymästään palvelusta tai tuotteesta. Myyjän ehdot ovat voimassa varauksesi osalta, joten sinun taytyy hyväksyä ja ymmärtää kyseiset ehdot. Joiku Booking ei ole vastuussa jos palvelun tai tuotteen varaamisessa, käytössä, toteutuksessa tai toimituksessa syntyy ongelmia.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä verkkokaupasta ostoskorin kautta.

Kaiki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostin ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin myyjän toimitusehtoihin.

Maksutavat

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Alandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard, American Express. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle, Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

  • Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  • Innova 2
  • Lutakonaukio 7
  • 40100 Jyväskylä
  • Puhelin: 0207 181830
  • www.paytrail.com

Tilaus- ja maksuvahvistus

Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilauksen tuotelistauksen
  • Laskun loppusumman
  • Veroerittelyn
Saat Paytrail Oyj:ltä maksuvahvistuksen, jossa on kerrottu maksun summa, maksutunnus sekä päivämäärä, Ole ensisijassa yhteydessä myyjään mikäli sinulla herää kysyttävää maksutapahtumaan liittyvissä asioissa. Voit olla myös yhteydessä Paytrailiin (020 718 1830 / asiakaspalvelu@paytrail.com)